5/30/2011

Finriikan Danina, lyhyemmin Hilla

Lupasin ja lupasin kirjoittaa viikonloppuna, mutta enpäs sitten jaksanut ja kun kuviakaan ei päässyt ottamaan, kun pihalla satoi vettä. Halusin ottaa pihakuvia mieluummin, kun niistä tulee aina parempia, kuin sisällä otetuista :D MUTTA! Käytiin siis pyörähtämässä Pöljällä, Siilinjärvellä tuossa perjantaina ja kuten edellisessä tekstissä mainitsin, käytiin hakemassa pentu kotiin. Matka meni todella hyvin vetisestä säästä huolimatta. Pentu ei ollut moksiskaan auton kyydistä eikä pahemmin ikävöinnyt.
Kotona oltiin aika lailla tasan puolen yön aikaan. Aslak oli kovinkin innoissaan uudesta tulokkaasta, mitä nyt vähän oli kuitenkin hämmennyksissä. Yö nukuttiin sitten lattialla, tai minä nukuin. Ukko sai sängyn ittelleen siksi aikaa :D



Jos Hilla arkaili yöllä, yöunien jälkeen oli toinen ääni kellossa. Herran jumala tuo tyttö on kova komentamaan! Leikit ovat vähän rajuja Aslakin kanssa ja pitää niitä vähän vahtia, mutta muuten kyllä tuntuu Hilla pitävän puolensa leikeissä. Ruokahaluakin löytyy ja kovinkin nopeasti pitäisi ruoka saada, ainakin Hillan mielestä :D Ja kovasti viihtyy keittiössä muutenkin, josko sieltä yhtäkkiä tulis lisää ruokaa jos siellä odottaa.

Pissarumba on ollut kova mutta ei ole pahemmin vahinkoja tapahtunut, lähinnä allekirjoittaneen aktiivisuudesta :D Kovasti siis on juostu pihalla. Yksi, mistä olen tyytyväinen ja vähän yllättynytkin on se, kun Hilla menee metsäään isommille tarpeille! Säästyypä siivoukselta! :D Mutta kaikin puolin on hyvin mennyt.





1 kommentti: