6/03/2011

Hyvä alku!

Pahoittelen kuvien puuttumista jo nyt, mutta järkkäri meni siskolle lainaan joksikin aikaa.

Ensimmäinen viikko takana ja Hilla on kotiutunut ihan loistavasti. Tällä hetkellä molemmat koiruudet vetävät sikeitä painimatsin jälkeen. Mietityttää vain jonkin verran, että onko nuo päivittäiset painimatsit vähän liikaa pienelle pennulle? Tarkoitan stressiä ja sitä, että voiko pentu sitten jäädä sellaiseen rauhattomaan ja kiihtyneeseen tilaan vanhemmiten? Anyone knows? Mutta kaikin puolin ovat tulleet hyvin toimeen Aslakin kanssa.

Jännittää vähän huominen, yksinoloharjoitukset jääneet vähän vähemmälle ja huomenna pitäisi valmistujaisjuhliin. Mutta kaipa se jokunen tunti menee. Ensi viikolla Hillan ja Aslakin pitää kuitenkin olla yksin muutama tunti, kun ukko on iltavuorossa ja itse menen aamuksi.

Hilla on fiksu tyttö ♥ ei tarttenut montaa kertaa opettaa katsekontaktia naksuttimen kanssa, kun tämä oppi sen. Nyt vielä kun saisi tuon seisottamisen onnistumaan.. Kynnetkin antoi leikauttaa ihan nätisti, pientä vastustelua mutta se nyt on ihan normaalia tuon ikäiselle. Harjaamisesta vain ei Hilla tykkää yhtään! Ja tällä tytöllä on kyllä luonnettakin! Kova komentamaan ja keittiöönhän EI sitten pääse huomaamattomasti :D Ahne ku mikäkin!

2 kommenttia:

  1. Kiva et teillä on menny hienosti! :) Mullahan on siis kans kaksi koiraa lyhyellä ikäerolla (niillä eroa tosin vain 4kk.) Ja luin sillon ku Doorista harkittiin, paljon noita leikkiasioita, ja muutakin. Monissa paikoissa sanottiin tuosta, että pentu saattaa stressata helposti, jos isompi ei jätä hetkeksikään rauhaan. Pitää pitää huoli siitä, että pentu saa nukkua ja olla rauhassa silloin kun siltä näyttää. Meillä ei kyllä tästä ollut ongelmaa, Danny on aina ollu tuommonen laiskuri, Doorishan ne leikit aina on alottanu ja lopetti sitten millon alko väsyttää, eikä Danny enää siihen menny. Kannattaa seurailla vähän. :)
    Sanna

    VastaaPoista
  2. Kiitti Sanna viestistä! Hyvä tietää tuostakin sitten, pitää vähä kattoo että Hilla saa nukkua ja levätä noiden leikkien lomassa sitten :)

    VastaaPoista