5/23/2011

Uusi tuttavuus

Huono, huono, HUONO otsikko, mutta kun sisältö on kultaa niin sillä ei ole mitään väliä :D
Viime päivityksestä on aikaa liiankin kauan, kun laiskuus iski päälle... Selityksen makua much? Mutta mutta!

Aslakin kanssa mentiin ja kokeiltiin tokokurssia aloittelijoille. Kurssi oli lyhyt mutta kovinkin opettavainen. Olihan sitä tullut luettua tokosta ja harjoituksista kirjoiista, mutta kyllä käytännön opetus on paljon parempi. Ja kun kerrotaan mitä pitää tehdä ja miten. Väärin tehdessä korjattiin ja kokeiltiin uudestaan. Aslakilla oli aluksi vaikeuksia keskittymisen kanssa, kun samassa paikassa oli niin monta koiraa, johin olisi halunut tutustua! Mutta jo seuraavalla kerralla onnistui paremmin!

Ja nyt tämän hetkinen tilannekatsaus - meille tulee toinen koira! ♥


Kattokaa nyt ku se on sulonen!!! >w< 
Pentu tulee Finriikan kennelistä Pöljältä, Siilinjärveltä meille sijoitukseen. En ole 100% varma, että onko kuvan pentu, mutta tuon näköisiä ne ovat kuitenkin :D Mainostan samalla - YKSI NARTTUPENTU VIELÄ VAPAANA!

Käydään Teijan kanssa hakemassa vaavi kotia tulevana perjantaina. Iso kiitos Teijalle jo etukäteen, kun lähtee kuskin hommiin noinkin pitkälle matkalle.
Nimi on vielä hakusessa vaikka vaihtoehtoja on montakin - Halla, Hilla, Rudi, Lara, Manta, Rena tai Fasu. Noista joku todennäköisemmin tulee nimeksi, jollei yhtäkkiä tule sellaista Ahaa-elämystä, kuten Aslakin kanssa tuli :D Keksittiin Aslak vasta, kun oltiin hakumatkalla Teijan kanssa.

Päivittelen vähän enemmän ja paremmin sitten luultavammin perjantaina/lauantaina, kun pentu on täällä. Pahoittelen päivityksen sekavaisuutta - kello lähenee kymmentä illalla ja oon ihan sikaväsyny :D

1 kommentti: