12/19/2011

Joulun odotusta

Moikka moi vaan kaikille ja hyvää joulun odotusta!

Allekirjottanutta sais potkasta persauksille, sen verran laiska olen ollut enkä ole jaksanut päivittää YHTÄÄN! Mutta tekösyyksi voisin myös käyttää sitä, että pelkkä teksi olisi ollut niin tylsä ja kamera oli siskolla lainassa.

Hilla on kasvanu ihan älyttömästi siitä, ku viimeksi ootte sen nähneet! Takkuinen, mutta pehmoinen ja vaalea pentuturkki on vaihtunut kunnolliseen aikuisen kessun turkkiin. Sillä on kunnon villahousutkin! :D Kokoa ei niinkään ole tullut, vaan Hilla on pysynyt suhkoht pienikokoisena - ainakin omasta mielestä. Mutta käytiin tässä reipas viikko sitten vierailulla Pöljällä, niin huomas ettei se ole jäämässä pieneksi. Ihan oikean kokoinen kessu meillä.
Aslak taas ei ole muuttunu mihinkään suuntaan ja hyvä niin, kun tykkään niin paljon siitä, millainen se nykyään on. Verrattuna vuosi sitten se on rauhoittunu aivan uskomattoman paljon.  Täyttipä tuo meijän nuori herra 2 vuotta 12.pvä menevää kuuta. Onnea Aslak ♥Nyt kun joulukuuta mennään, on tullut tehtyä semmoinen huomio, että sitä laittaa paljon enemmän rahaa koiriin kuin itteensä :D Tänään kävin hakemassa Peten koiratarvike.comilta tulleen paketin postista. Varmaan viides vai kuudes panta Hillalle, kun kaikki ovat olleet väärän kokoisia, mutta nyt tuli sopivan kokoinen. Ja se oli vielä ihan hienokin! Valkoista nahkaa, jossa on luun muotoisia niittejä. Sellanen Hillalle sopiva, mutta mihinpä se panta näkyy tuolta kaiken karvan seasta... Sitte sopivan puolikuristavan löytäminen voi olla vaikeaa! Hillalla on niitä jo kolme ennestään, yhden annoin Pöljälle, kun panta oli sen verran pieni, että se sopi paremmin Arjan tipsuille ku Hillalle. Sitten on liian iso yksi, ja kolmas on sitten vain näyttelyitä varten. Mä tarvitsen kohta oikeasti jonkin sortin kaapin kaikille näille koirien kamppeille!


Ignooratkaa kaapin sotkuisuus, otin vain kuvaa, että saatte vähän osviittaa siitä, mihin sitä rahaa on kulunut. Noita isoja luita löytyy tuolta 2 kappaletta, ja ne on lahja Jonten siskon poikakaverilta meijän koirille :D Odotellaan tässä, että josko ne tulis käymään, kun Miika halus nämä Aslakille ja Hillalle. Otan siitä videokuvaa sitten. Nauretaan jo pelkästään ajatukselle, ku Hilla saa tollasen...  ;) Sitte sieltä löytyy luita, luita, luita ja lisää luita. Mitä? Niitä menee! Meillä on vielä toinen kaappi, missä on kanssa koiran herkkuja...

Ensi vuosi aloitetaankin sitten rytinällä - Hilla on ilmoitettu Kajaanin KV:hen tammikuun toinen viikonloppu. Siitä tuleeki sitten meidän ensimmäinen oikein kunnon koitos. Onneksi päästään Pöljälle yöksi ja lähdetään sieltä Arjan kanssa kohti Kajaania sit sunnuntaina, kun 5 ryhmä oli sijoitettu sille päivälle. Saas nähdä mitä siitäkin tulee, kun harjoittelun kanssa menee niin ja näin.
Heti Kajaanin jälkeen lähdetään ryhmänäyttelyyn Kokkolaan, joka sijoittui sitten seuraavalle viikonlopulle. Muita näyttelyitä ei ole vielä varmistettu, mutta kyllä niitä tuli katsottua viime vierailullamme. Sen näkee sitten, minne meitä viedään. Alkaa pieni jännitys olla jo vattan pohjalla, vaikka Kajaaniin on vielä jokunen viikko aikaa...

Jouluja kaikille! Ottakaahan iisisti ja ne koirakaverit kainaloon!

2 kommenttia:

  1. söpöjä vallan ovat : D ja teillekkin nykyään kiva tulla ko Aslak ei ensimmäisenä hyppää enää päälle : 3

    VastaaPoista
  2. Onneksi se on vähän rauhottunu tosiaan, vaikka kyllähän se vieläkin hyppii kun joku tulee :P

    VastaaPoista